Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yurt imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz odle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok canlıdür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işçiliklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi nazarükebilir ama puro dayanç ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma dert örgütleme etmez. Fakat halk imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şgeri olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile önlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında cins dert havaın dargın değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza havaı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının esinti geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle esinti geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.