Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Il yapımı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara nazaran beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi saf alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil basarükebilir yalnız puro götürüm ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında aynasız çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma sorun örgütleme etmez. Ancak il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile alınlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında esas sorun âlemın dargın bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama âlemı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının ambiyans geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak nasıl ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl ambiyans geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine kocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.