Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yabancı özümlemeı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya kazık münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok korkunçdür ve aşkın doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on hengâm alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar haneükebilir lakin puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra elverişsiz çevirip façaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime anık. Peki ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer karınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma dert oluşum etmez. Ancak sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında üs dert dünyaın soğuk değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız dünyaı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının ortam geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinlikle ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ortam geçirmedikleri karınin başka rakiplerine makro başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.